Unit4 Wintertijd challenge 25/26 oktober 2014 

Actie Spieren voor Spieren

UNIT4 is vorig jaar de trotse aanvoerder geworden van de stichting Spieren voor Spieren. Een stichting die zich inzet voor kinderen met een spierziekte.Om hier een eerste goede en sportieve invulling aan te geven sporten wij in de nacht van 25 op 26 oktober om 02.00 uur een uur lang om geld in te zamelen voor dit goede doel. Zie ook:https://unit4.wintertijdchallenge.nl/challenge/hardlopen-bij-unit4-hengelo

 

Laten we met zijn allen ons inzetten voor dit goede doel om buiten het feit dat we ‘buren’ zijn, ook elkaar op sportief vlak leren kennen. Uiteraard onder het genot van een hapje en drankje. We hopen ook jullie te mogen begroeten deze nacht! Voor meer informatie:

Robert Stoop

06-23738119

Robert.stoop@unit4.com


Campus Westermaat bij RTL 7


Zondagochtend 28 september 2014 om 9.55 uur zijn we samen met de gemeente Hengelo en Klapwijk Parkmanagement te gast in het televisieprogramma 'Ondernemend Nederland'.

Er zal een kort item worden getoond over de Campus Westermaat waarbij Hans Hammink, Monique Göritzlehner en John Hommersom een interview geven.

April 2014


Tjellens bouwt hoofdkantoor op Westermaat Campus

Tjellens loopbaan professionals,  nu nog gevestigd in een huurpand op Westermaat Campus, bouwt haar hoofdkantoor in Hengelo. Tjellens is daarmee een voorbeeld van het Campus-concept zoals het bedoeld is. Een jong bedrijf dat doorgroei maakt en op hetzelfde businesspark zijn nieuwe vestiging wil realiseren. 

Het bedrijvenpark Westermaat Campus is bedoeld voor vernieuwende bedrijvigheid, kennisintensieve en initiërende industrie, toeleverende groothandel en deels zakelijke dienstverlening.

 

Wie is Tjellens Loopbaanprofessionals?

Tjellens is in 2007 opgericht door Bob van den Berg. Het bedrijf heeft inmiddels vier vestigingen in Nederland, verdeeld over het land. Jarenlange ervaring in personeelsbemiddeling en bedrijfsadvisering, opgedaan bij onder meer Stork en Xelios, is de basis geweest voor de start van zijn eigen onderneming. Tjellens is gestaag gegroeid en heeft  momenteel 10 medewerkers op kantoor en 40 medewerkers gedetacheerd bij klanten in deze regio. 

Tjellens Loopbaanprofessionals is een bureau voor loopbaanadvies, recruitment en outplacement en is specialist in technisch georiënteerde functies op mbo-, hbo- en academisch niveau. Bob van den Berg: ‘Onze opdrachtgevers zitten vooral in de Groot- en Klein metaal, maar ook bij technische adviesbureaus en de industrie.’  

 

Over de keuze Westermaat Campus

‘De centrale ligging van Westermaat Campus, de goede bereikbaarheid vanaf de snelweg A1,  de uitstraling van het terrein en de fantastische locatie aan de vijver zijn voor mij doorslaggevend geweest in de keuze voor Westermaat Campus’, aldus Bob van den Berg. Hij is dan ook trots dat hij over een aantal maanden een eigen gebouw realiseert op deze fraaie locatie. De oplevering is gepland in september / oktober.

 


Tjellens_3d_2013-09-26_17261300000
Tjellens_achtergevel